TEMOFESZT 2014 - A TerVez2 Vasútforglami Szimulátor színre lép

TerVez2 Vasútforglami Szimulátor

Ahogyan az előbbi bejegyzésünk végén ígértük, szeretnénk konkrétumokkal szolgálni a TerVez2 TEMOFESZT-en való megjelenését illetően.

A Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál (weblap: http://www.temofeszt.hu/) – immáron hagyományszerűen – 2014-ben is megrendezésre kerül, méghozzá október 10-12 között. A Rendezvénynek a megszokott módon a Magyar Vasúttörténeti Park ad otthont.

Helyszín

Magyar Vasúttörténeti Park (Budapest XIV. Tatai út 95.)

- A Róbert Károly körút felől a következő útvonalon célszerű megközelíteni a parkot: a XIII. kerület, Reitter Ferenc utcára rákanyarodva, tovább egyenesen Újpest irányába, majd a Rákos-patakot elhagyva a Dolmány utcába (múzeum tábla jelzi a parkot) jobbra befordulni, amely egyenesen a park bejáratához vezet.

- 30-as és a 30A autóbusszal a Keleti pályaudvartól, vagy Újpest-központtól (leszállás a Rokolya utcai megállónál)

- 120-as autóbusszal az Árpád-híd pesti hídfőjétől, vagy Újpest-központtól (leszállás a Reitter Ferenc utcai megállónál)

- 14-es villamossal Lehel tértől, vagy Újpest-központtól (leszállás a Rokolya utcai megállónál)

A Parkon belül a Nyugati csarnok 23. állásának végén leszünk fellelhetők.

Nyitva tartás

10-től 18 óráig várjuk az érdeklődőket.

Belépők

Felnőtt: 2 000 Ft/Fő
Gyermek, Nyugdíjas, Vasutas, Diák: 1 000 Ft/Fő
(Érvényes nyugdíjas-, vasutas- és diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe!)
Családi (min. 1 felnőtt + 2 négy év feletti gyermek esetén): 1 000 Ft/Fő
Gyermekcsoport (min. 10 fő esetén, 14 éves korig): 500 Ft/Fő
Négy éves kor alatti gyermekeknek és mozgáskorlátozottaknak a belépés díjtalan!

Térképek

A térképek kiválasztása során alapelvünk volt a változatossághoz való ragaszkodás. Ennek megfelelően mind nehézségben, mind biztosítóberendezésben igen széles kínálatot tudunk majd nyújtani.

Előreláthatóan Monor, Bakonysárkány, Moha—Moha rakodó, Zichyújfalu—Börgönd, Dunakeszi, Biatorbágy és Kőbánya-Kispest állomásokon lesz lehetőséged kipróbálni magad mint vasúti forgalomirányító!

Reméljük, sikerült felkeltenünk (fenntartanunk J) érdeklődésed, és Téged is a látogatók között tudhatunk majd! Ha bármilyen kérdésed adódna a rendezvényen való megjelenésünkkel kapcsolatban, bátran tedd fel akár Facebook-on, akár a kapcsolat@tervez2.eu emailcímen!

Kövesd a rendezvénnyel kapcsolatos bejegyzéseinket a Facebook-eseményünkön: https://www.facebook.com/events/750405171664657/

Megjelenésedre feltétlenül számítunk, találkozunk a TEMOFESZT 2014-en!

A TerVez2 csapata nevében,

Hajós Norbert, Szkupien Péter

<< Vissza a hírekre

A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2024.03.28 11:44:34