Múzeumok Éjszakája 2016 - Az újabb infómorzsa

TerVez2 Vasútforglami Szimulátor

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, és a vonatra várakozókat, hogy menetrend szerinti TerVez2 expressz érkezik 2016. június 25-én, 13 órakor a 13. vágányra. Kérjük, a vágány mellett vigyázzanak! Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a vonatból égő cigaretta csikkeket ne dobáljanak ki, mert erdőtüzet okozhat, és kérjük kalauzainkat se dobálják ki, mert létszám hiány van.

Nos, előző posztunkban említettük azt a bizonyos második oldalt a "Hogyan legyünk Forgalmi Szolgálattevők" című gyorstalpaló könyvből. Mivel a Forgalmi Szolgálattevők élete nem csak játék és mese... És ebbe beletartozik az utasok és a vonatra várakozók tájékoztatása is. Ebből a folyamatból megvalósítottuk a vizuális utastájékoztató részét, vagyis az összesítő táblákat, valamint a peronkijelzőket. Néhány állomásra kiszerkesztettük a vizuális kijelzőket, így azokat ki lehet próbálni.

... és ez még csak az oldal első bekezdése volt...

Miért lesz még érdemes kilátogatni a Múzeumok Éjszakájára?

A virtuális vasútból várható még szimulátor, méghozzá mozdony szimulátor. Még az is lehet, hogy lesz itt meglepetés? Ki tudja?! Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretnénk :P

A virtuális vasút mellett a "nagyvasút" kicsinyített mását is megtekinthetik a Keletibe kilátogatók, ugyanis a Budapesti TT Barátok klubja egy látványos modulterepasztallal készül erre az eseményre.

Természetesen a virtuális és a modellvasút mellett számos nagyvasúti témájú kiállítási elem is látható lesz. Például belegondoltál már, hogy a személykocsik lengéscsillapítóit hogyan ellenőrzik? Netán szeretnél megnézni egy Z1 típusú vasúti kocsit alulról? Lesz rá lehetőséged...

A jelen kor vasútján túl megtekinthető lesz egy történelmi arcképcsarnok is a vasút hőskorából...

Az érdeklődők közelebbről is megtekinthetik a Rába 43-as kormányzati motorkocsit, valamint a MÁV KFV Kft. FMK 004-es mérő motorkocsiját és technológiáját.

A kezdési időpontoknál később érkező látogatók bármikor bekapcsolódhatnak a programba. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Csatlakozzatok Facebook eseményünkhöz: https://www.facebook.com/events/877585175684552/

<< Vissza a hírekre

A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2024.04.18 22:18:45